Badkamers

Gespecialiseerd in badkamers & sanitair

Vroeger was de badkamer puur en functionele ruimte zonder poespas. Tegenwoordig stellen mensen hogere eisen aan luxe en comfort van het sanitair. De badkamer wordt een echte verblijfsruimte met in sommige gevallen zelfs een heuse spa-ervaring.

Van mooi basic tot zeer luxe

Een nieuwe badkamer koopt u niet elke dag. Hier gaat vaak een lange denktijd aan vooraf waarbij de nodige vragen naar boven komen. Kan de ruimte nog verbouwd worden? Moet het leidingwerk aangepast worden? Is een uitbouw mogelijk? Is de ruimte groot genoeg voor onze wensen? Wij denken graag met u mee bij het bepalen van de mogelijkheden van sanitair, tegels, elektra en stucadoor.

Als ervaren installateur ontzorgen wij u geheel bij het renoveren van uw bestaande badkamer en bij compleet nieuwe badkamers.

Badkamer inspiratie

Een nieuwe badkamer uitzoeken is een hele leuke klus maar soms ontbreekt de inspiratie. Bij de toonzalen van Plieger Haarlem en Rijvo Tegels kunt u zich laten inspireren en wordt u goed geholpen bij het vinden van het juiste sanitair en tegels.

Wij hebben een goede samenwerking met Plieger, Rijvo en  Hier kunt u sanitair, radiatoren en tegels uitzoeken waarbij wij u een aantrekkelijke korting kunnen bieden.

Bekijk gerealiseerde projecten 

 

Vrijblijvend advies

Of een uitgebreide offerte?

Neem contact met ons op