Wellness

Kom tot rust in uw wellness badkamer

Wie wil dat nou niet? Na een drukke dag thuiskomen en lekker ontspannen in uw eigen wellness badkamer. Ervaar het gevoel van het bruisende water, de verkwikkende geuren van de stoomdouche en de masserende kracht van uw douchesysteem. 

Creëer thuis uw wellness badkamer

Tegenwoordig is de badkamer veranderd van een functionele ruimte naar een ruimte waarin we graag vertoeven en waarvoor we de tijd nemen. We hechten meer waarde aan luxe wellness producten.

Bij een wellness badkamer kunt u denken aan:

Bubbelbad whirlpools staan synoniem voor wellness. De bubbels geven een weldadige rust en ontspanning aan een warm bad.

Stoomcabine de weldaad van stoom i.c.m. geur en lichttherapie brengt uw lichaam en geest in balans, verhoogt uw weerstand en activeert de bloedsomloop.

Luxe douchesystemen ontspannen onder een regenbui van miljoenen druppels of wakker worden onder krachtig pulserende stralen.

Sunshower met een juiste, lage dosis UV-licht wordt het lichaam gestimuleerd vitamine D aan te maken voor meer energie en een gezonde kleur. Het warme infraroodlicht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn. En dat terwijl u doucht!

AquaClean douche wc reinigt na toiletgebruik uw onderlichaam met een aangename, warme waterstraal.

Dit alles verwerkt in een comfortabele wellness badkamer, naar wens voorzien van een badkamertelevisie of ingebouwde badkamerradio. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk gerealiseerde projecten 

Vrijblijvend advies

Of een uitgebreide offerte?

Neem contact met ons op