Ketel

Nieuwe CV ketel

Is uw CV ketel aan vervanging toe? De laatste jaren is er veel verbeterd, er zijn een hoop nieuwe ontwikkelingen op warmtegebied. Als u een hoogrendementsketel aanschaft, bespaart u genoeg op uw stookkosten om deze investering terug te verdienen. Daarnaast is het tegenwoordig mogelijk om een slimme thermostaat op uw HR-ketel aan te sluiten. Op die manier stookt u zo zuinig mogelijk en heeft uw huis altijd een comfortabele temperatuur.

CV ketel kiezen

Weet u nog niet welke soort cv-ketel u aan wilt schaffen? Er zijn legio mogelijkheden in het keuzeproces. Wat voor soort huis heeft u bijvoorbeeld? En bent u hier de hele dag aanwezig of hoeft de verwarming alleen ’s avonds en in het weekend te draaien. En wat zijn de kosten van het uiteindelijke verbruik? Tijdens een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw behoeftes en adviseren wij u over de mogelijkheden. Wij helpen u graag met maken van uw keuze.

Is uw ketel ouder dan 15 jaar? Dan loont het zeker om deze te vervangen. Met een nieuwe HR-ketel gaat u fors op uw energiekosten besparen.

CV ketel onderhoudscontract

Een onderhoudscontract kunt u afsluiten bij een hierin gespecialiseerd bedrijf. Er zijn diverse aanbieders binnen de regio waar u een keuze uit kunt maken. Ook bieden energieleveranciers soms deze mogelijkheid. Wij kunnen u hierbij ook adviseren.

 Wij werken o.a. met de volgende merken:

intergas-logo Nefit-02atag

 

Vrijblijvend advies

Of een uitgebreide offerte?

Neem contact met ons op