Verduurzaming

Kevin Hoes Loodgieter en Installatiebedrijf is DE installateur met de meeste kennis van warmtepompen in deze regio. Wij plaatsen lucht/water, water/water, hybride en grondgebonden warmtepompen. Wilt u weten welke warmtepomp geschikt is voor uw huis, mail naar info@kevinhoes.nl waarna er spoedig een adviesgesprek ingepland wordt.

Wij werken met A merken warmtepompen te weten: Alpha Innotec en Nibe. Deze A merken staan hoog in hun prestatie en kwaliteit.

Triple Solar PVT panelen
Elektriciteit en warmte uit één paneel
De PVT-warmtepomppanelen van Triple Solar wekken elektriciteit én warmte op en zijn daarmee de complete oplossing voor duurzame energie.

De voorkant van het PVT-warmtepomppaneel bestaat uit zonnecellen (PV) die zonlicht omzetten in elektriciteit. De achterkant is een thermische wisselaar (T) en onttrekt energie (warmte) uit de buitenlucht, zonlicht en daglicht. In alle seizoenen, 24 uur per dag, ook bij bewolking of vorst. De PVT-warmtepomp zet deze energie vervolgens om in bruikbare warmte voor verwarming en warm tapwater. In de zomer kunnen huishoudens met het systeem hun woning ook koelen.

Zonnepanelen met Solar Edge
Al onze zonnepanelen worden gelegd met de omvormers en optimizers van Solar Edge. Merken zonnepanelen: AEG, Das Solar, DMEGC

Bekijk gerealiseerde projecten

Vrijblijvend advies

Of een uitgebreide offerte?

Neem contact met ons op