Besparen

Iedereen wil toch een lagere energierekening?

Ons bedrijf staat voor het verduurzamen van de woning. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van duurzame installaties.

Naast duurzame installaties zijn er nog een aantal dingen die u kunt doen om te besparen:

Bent u benieuwd of uw woning energiezuiniger gemaakt kan worden, neemt u dan gerust contact met ons op.

Goed om te weten..

De komende jaren wordt de inzet van duurzame energie voor de verwarming van woningen en bedrijven door de overheid extra gestimuleerd. Particulieren en zakelijke gebruikers kunnen met deze Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) een tegemoetkoming ontvangen bij de aanschaf van zonneboilers, zonnepanelen en warmtepompen.

Kijk voor de meest actuele subsidies op http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/investeringssubsidie-duurzame-energie

Hoe werkt een lucht-water warmtepomp?

Met een lucht-water warmtepomp haalt u een ecologisch en economisch systeem in huis zonder in te boeten aan comfort. De warmtepomp plukt energie uit de buitenlucht en geeft deze af aan water. Dat water wordt gebruikt voor uw sanitaire warmwaterbehoeften of voor bijvoorbeeld uw vloerverwarming of bestaande radiatoren.

Nummer één in de Consumentenbondtest

Beste zonneboiler van NL

De Remeha RemaSOL 150SE-1S is beoordeeld met een 8 en heeft hiermee de hoogste score behaald in de zonneboilertest van de Consumentenbond van april jl. Uit de test blijkt dat de RemaSOL 150SE-1S op betrouwbaarheid de hoogste score behaalt: een 10! Ook voor de prestatie krijgt deze zonneboiler de op één na hoogste score. Lees meer

Vrijblijvend advies

Of een uitgebreide offerte?

Neem contact met ons op